NOUA ARHIVĂ ROMÂNEASCĂ

revistă on-line de istorie, documente şi „monografii locale”

~Adrian Botez: „HOLOCAUSTUL“ ŞI…RESTUL LUMII!!!… – plus un preşedinte care se numeşte Băsescu… octombrie 14, 2007

Solicităm amintirea dvs. istorică, stimaţi cititori, pentru a nu se uita că, în anii 1945-1948, evreii, care se pregăteau de mult, prin diverse mijloace (unul era şantajul la cel mai înalt nivel, exercitat, în primul rând, asupra SUA şi, mai ales, asupra Marii Britanii…acolo unde Regina Angliei/Regatului Marii Britanii este obligată, când face o vizită în Cartierul Negustorilor-City, să-şi scotă din cap coroana… – …altul era mişcarea sionistă…), să-şi creeze, peste toate drepturile istorice ale arabilor palestinieni, un stat… „Israel” =Puterea lui Dumnezeu” – au avut faţă de britanici, cei care, pe-atunci, îi ajutau din răsputeri (…adică, încălcau din răsputeri, toate prevederile Dreptului Internaţional…ca să se vadă că, în general, a fost cam egal cine a câştigat războiul mondial…) – un comportament incalificabil: prin membrii organizaţiilor teroriste Irgun şi Stern (din care a făcut parte şi celebrul lider politic Ben Gurion!), asasinau ofiteri şi personalităţi politice britanice, scufundau vase britanice etc. etc. etc. Nu mai miră pe nimeni capacitatea de recunoştinţă şi loialitate a israeliţilor…capacitate deprinsă la sinagogă…, prin „sublimul” TALMUD, incitator la crimă anti-creştină!

Sfârşit fiind războiul al doilea mondial, prin victoria, cu „cântec” mare, a „aliaţilor”(?) – evreii au început un terorism mondial, pe bază  de Holocaust (sic!…- cu majusculă…): în virtutea unui „Holocaust” =”ardere de tot” – extrem de problematic şi cu extrem de multe semne de întrebare (Roger Garaudy nu se sfieşte să afirme, în celebrele sale lucrări: Afacerea Israel, Procesul sionismului israelian, SUA – avangarda decadenţei, că marii bancheri evrei au negociat cu Hitler de pe cele mai pure poziţii rasiste: predarea, lui Hitler, a cetăţenilor evrei „de categoria a doua”, pentru ca Noul Sion să nu se împiedice de „ciurucurile” unui atât de nobil, „ales” neam… – în schimbul rezolvării, de către Hitler, a problemei unui stat al „elitei spirituale” a evreilor…) – ei bine, în virtutea „Holocaustului”, evreilor nu avea (şi nici azi nu are…) nimeni dreptul să le refuze nimic!!! În schimb, evreii au dreptul să refuze tuturor orice: Justiţia, Adevărul, Viaţa/Existenţa…

Buun…Azi, în 2007, situaţia a rămas neschimbată, cu Marea Finanţă Mondială Israelită la Comanda Lumii, indicând, dictatorial, cu degetul, direcţia „adevărului”…

Iată, spre exemplu, ce vesteşte Reseau Voltaire, prin directorul său, curajosul ziarist şi scriitor Thierry Meyssan, în numărul său din 4 octombrie 2007: „Un Premiu Nobel pentru Pace interzis de conferinţa dintr-o universitate americană” (…să nu uităm a aminti ceea ce zice chiar un american, fost membru al Camerei Reprezentanţilor, senator de Louisiana şi Preşedinte Naţional al Organizaţiei pentru Unitatea şi Drepturile Europeano-Americane – European-American Unity and Rights Organization: “SUA au devenit lacheul Israelului – …unde ordonă Israelul, acolo se duc să moară fiii SUA”…cf. David Duke, Trezirea la realitate – …şi se vede că aşa e, căci, de fiecare dată când SUA atacă, acum, un stat Islamic, o face cu interes dublu: pentru petrolul clanului BUSH, dar şi pentru a mai elimina un stat care mârâie faţă de “nazismul sionist” israelit… – …se anunţă noi minciuni  “made in SUA”, pentru a justifica atacarea Iranului… – dar, tot graţie “lacheului Israelului”, masca dispare de pe obrazul democraţiei moderne: în săptămâna care a trecut, s-a anunţat, prin aceeaşi Reseau Voltaire,  că “SUA îi înscriu pe opozanţii politici în baza de date criminale internaţionale”!!! Vivat G.W. Stalinbush/Beriabush/Hitlerbush.!). Ce s-a întâmplat, de fapt? Cel propus pentru Premiul Nobel pentru Pace, celebrul luptător anti-apartheid (luptător pentru drepturile NEGRILOR din Africa de Sud), arhiepiscopul anglican Desmond Tutu, tocmai fusese invitat de Cris Toffolo, preşedintele programului de studii de Justiţie şi Pace, de la Universitatea Catolică Saint Thomas de Minneapolis/Saint Paul… – …când dl Toffolo s-a trezit cu opoziţia direcţiunii universităţii cu pricina! De ce?! – …pentru că ataşatul de presă din Minessota a Consiliului Relaţiilor Comunităţii Evreieşti şi rabinul campusului universitar îl acuzau pe arhiepiscopul Desmond Tutu  că a ÎNDRĂZNIT să critice politica nazistă a Israelului, faţă de palestinieni…iată-l pe bietul erou mondial al luptei anti-apartheid…”persona non grata”, în SUA!!!

N-are a face, deci, cât de multe şi bune/eroice fapte intreprinzi, pentru umanitatea întreagă: dacă i-ai supărat pe evrei, „măcar şi cu o floare”, vorba ceea…”ţi-ai dat foc la valiză”… – pentru că, cel puţin aşa s-a creat impresia/ecuaţia generală:

Marea Finanţă Israelită Mondială=Holocaustul=SINGURA LUME/UMANITATE TERESTRĂ…CARE CONTEAZĂ, la modul istorico-divin !!! (…amintiţi-vă de filmele americane, în care, dacă apar, într-un echipaj de poliţie, doi indivizi: unul alb şi unul negru, precis cel negru e „poliţistul cel bun” – şi 80% că poliţistul alb este cel rău/corupt etc…. – …ei bine, când îi deranjezi fie şi cu o privire, schimbă macazul evreii Marii Finanţe Mondiale, de nu te vezi nici măcar doar corupt: DEVII DE-A DREPTUL CRIMINAL INTERNAŢIONAL, PARIA!!!… – …CINE SE SCOALĂ MAI DIMNEAŢĂ ARE OBLIGAŢIA CETĂŢENEASCĂ   SĂ TE OMOARE CU PIETRE!!! – şi, deodată, ca prin farmec, „negrul cel bun” devine…criminalul/paria!).

Probabil pentru ca să-i ia locul înalt-preasfinţitului arhiepiscop/erou Tutu, la Premiul Nobel pentru PACE… – dl „preşedinte” (?)Traian Băsescu (campionul „războiului civil” de 3 ani, din  propria sa ţară!!!) ar fi în stare nu să-şi apere Neamul pe care-l conduce (precum eroul anglican anti-apartheid, Desmond  Tutu…), ci să-l vândă la bazar, sau în faţa Templului/Sinagogă…Căci altfel nu se explică cum a îndrăznit, acest coţcar naţional, alaltăieri, 12 octombrie, să decoreze 11 „supravieţuitori” ai „Holocaustului din România”…”holocaust” INEXISTENT!!! Menţionăm că se identifică şi în comportamentul dlui Băsescu, ca şi în acela al Israelului actual, germenii de paranoia ai unei dictaturi, de tipul : EU, EU, NUMAI EU!!!…şi restul (complet nesemnificativ, numai bun de manipulat ca „turmă”…) al lumii… De ce, în definitiv, Premiul Nobel (într-una manipulat de mediile mondiale, politice şi de presă, 100% israelite!), să nu fie acordat unui lacheu atât de fidel MINCIUNII ŞI TRĂDĂRII DE INTERES NAŢIONAL?! Aceste „calităţi”, atât de folositoare mediului israelit mondial, trebuie recompensate, cumva…mai ales că dl Băsescu pare a trăda CU BUCURIE, DE BUNĂ-VOIE ŞI NESILIT DE NIMENI!!!… – de parcă şi-ar urî SINCER, poporul pe care, în noiembrie 2004, mediile americano-sioniste au decis să-l conducă, alegând între infatuatul mason Cavaler de Malta, Adrian Năstase şi acest rânjitor-malefic personaj cu 1000 de măşti, zis Traian Băsescu… re-încarnarea lui UBU ROI, al lui Alfred Jarry…).

…Ce-i de făcut, oare, spre a isprăvi odată cu acestă situaţie de dictatură/terorism internaţional al Israelului, prin Marea Finanţă Mondială Israelită?! Practic, la ora actuală, în lume există două forţe, dar nu polare!!!… :

1-HOLOCAUSTUL (singura forţă terestră vizibil-valabilă!) şi…2-restul lumii… (…aparent, ABSOLUT fără nicio importanţă… – „carne de tun” a globalismului/mondialismului sau/şi „pagube colaterale”…, în războaiele petrolului/ENERGIEI TERESTRE şi ale paranoiei hegemonice a Marii Finanţe Mondiale Israelite).

Poate că şansa se află în ceea ce, pe la 1906, venit la Bucureşti, prorocea onorabilul Sundar Singh, vizionarul indian (…care a avut, în Munţii Himalaya, viziunea lui Iisus Hristos şi a Fecioarei Maria, care-i arătau drumul fizico-spiritual către România şi pe cel eminamente, suprem spiritual, care-l ducea spre CREŞTINISM…), trecut de la hinduism-buddhism la creştinism… – …şi prorocirile lui devenind realitate, în anul de graţie 2007: alianţa sino-rusească (…hindusul vizionar Sundar Singh anunţa că vor „intra în horă” şi japonezii…) va stopa şi pedepsi („precum Biciul lui Dumnezeu”, zicea Singh…) aroganţa Israelului şi a lacheilor săi de pe două-trei-patru continente…

prof. dr. ADRIAN BOTEZ